Nubikk Sneakers Nubikk Joggesko Scott Scott Salg Footaction Clearance 2018 Unisex 50Ghk

dLwfAPSi1W
Nubikk Sneakers | Nubikk Joggesko | Scott Scott Salg Footaction Clearance 2018 Unisex 50Ghk
spesifikasjonermateriale : Ledersåle : gummi
innersåle : leder
fôr : leder
flyttbare fotseng : og
hæl : 4,0 cm
     
REF. : 3215.50.124894

G

Overnatting

k i o Juwelo Gull Øredobber Med Kyanieten Billig Salg Leter Etter 2018 Nye Billig Pris Virkelig Billig Pris Topp Kvalitet o76NCVO0J
l Lav Pris Avgift Frakt Online Longchamp Trommet Crossbodytas Van Leer 100% Original Billig Pris Billig Pris Utløp Salg Rabatt Anbefaler Med Mastercard For Salg 8KlNiPmVba
Alle artikler
10.03.2014

60% av norske selskaper er uten ansatte. En av grunnene til dette er trolig at det er kostbart å ansette. I denne artikkelen tar vi en gjennomgang av ekstrakostnader du må regne med hvis du vil ansette noen.

Ifølge statistikk fra SSB var det til sammen 558 959 selskaper ved inngangen til 2016. En betydelig andel av selskapene hadde ikke ansatte, men årsaken til dette er at i personlige- og ansvarlige selskaper (ENK, DA, ANS mfl) blir ikke innehaver eller deltaker betraktet for å være ansatt. Oversikten viser imidlertid at det var 366 444 selskaper uten ansatte, dvs. over 60 % av selskapene. Dette er for øvrig på sammenfallende med tilsvarende statistikk i resten av Europa.

Det antas at årsaken til at eierne (dvs. inkl. innehaver, deltakere mv.) ikke ansetter flere medarbeidere er sammensatt av flere faktorer, men følgende er trolig innenfor rammen av dette:

Høye tilleggskostnader

Det er ingen tvil om at kostnader ved å ha ansatte har betydning ved vurdering om det er aktuelt med ansettelse. For de fleste er det imidlertid ikke den avtalte årslønnen som har avgjørende betydning, menved å ha ansatte. Gjennomsnittlig årslønn for alle lønnsmottakere er på ca. NOK 518100 ifølge SSB, men kostnader for arbeidsgiver er mer enn beløpet som fremkommer av arbeids- eller ansettelsesavtalen. Kostnader utover avtalt årslønn ved å ha ansatte varierer svært mye i Europa, men gjennomsnittet skal være på ca. 23 % av lønn.

Høyere enn europagjennomsnittet

Kostnader ved å ha ansatte i Norge er høyere enn gjennomsnittet i Europa. Det kan imidlertid være betydelige variasjoner avhengig av arbeidsområde for de ansatte, størrelsen på selskapet og hvilken type virksomhet som utøves. For ansatte vil det være både lønnskostnader, administrasjonskostnader og driftskostnader. Ved vurderinger i forhold til ansettelse må det også foretas beregninger på engangskostnader ved oppstart for arbeidsforholdet.

Arbeidsgiver må ta hensyn til følgende kostnader ved å ha ansatte:

Det er antatt at lønnsrelaterte kostnader er på 20 – 25 % av avtalt årslønn, mens administrasjons- og driftskostnader utgjør 5 – 10 % av avtalt årslønn. Det innebærer at totale kostnader ved å ha ansatte er på mellom 25 % og 35 % av avtalt årslønn. Som følge av dette vil den gjennomsnittlige årslønnen på NOK 518 000som nevnt overfor vil gi arbeidsgiver samlede kostnader på mellom NOK 647 500 og 673 400(dvs. tilleggskostnader på mellom NOK 129 500og 181 300 i dette tilfellet).

Aktuelt å bruke regnskapsfører

Hvis det ansettes medarbeidere kan det være aktuelt å ha lønnsoppdrag med regnskapsfører for å sikre at det tas tilstrekkelig hensyn til de lovbestemte kravene. Tjenestene som utføres kan f.eks. være utarbeidelse av arbeids- og ansettelsesavtaler, tilretteleggelse for reiseregninger og refusjon av utlegg, oppfølging av obligatorisk tjenestepensjon og yrkesskadeforsikring, registrering av lønnsgrunnlag, utarbeidelse av dokumentasjon for utbetaling av lønn, feriepenger, skattetrekk og arbeidsgiveravgift samt utfylling og innsendelse av pliktige offentlige oppgaver.

Ved utførelse av lønnsoppdrag må det være lønnsgrunnlag, dvs. de dokumenter som er grunnlaget for lønnsytelser og trekk (arbeids- og ansettelsesavtale, timeliste, reiseregning, skattekort, vedtak om påleggstrekk, kontingenter, forsikringstrekk mv.).

De ansatte skal også ha lønnsspesifikasjon som er skriftlig avregningsoppgave over beregningsmåten for lønn, beregningsgrunnlaget for feriepenger og trekk som foretas (dvs. lønnsavregning, lønnslipp, A-melding mv).

Relaterte

Relaterte Dokumenter

Nyheter

Regnskapsmateriale

I denne artikkelen går vi gjennom det du trenger å vite om regnskapsmateriale vi i Chimaera Regnskapshjelp AS trenger for å kunne føre et komplett regnskap for din bedrift.

Nyheter

Gode grunner til å ha regnskapet på nett

Regnskapshjelps nettbaserte regnskapsløsning har en rekke fordeler. Prisen er kjent på forhånd, det er fleksibilitet i forhold til bruken av systemet, og funksjonaliteten er tilpasset ditt behov. I tillegg vil det bli reduserte kostnader for IT i bedriften din, og det er ikke behov for fysisk oppbevaring av regnskapsmateriale.

Nyheter

Varetelling og varebeholdning

Det må foretas varetelling ved årsavslutning. Her er de formelle kravene som må oppfylles.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med oss i dag!

Ring oss på tlf 21 09 58 50 , send oss en e-post til Esprit Uma Vintage Sort Båt Fra Kina Lav Frakt Gebyr 66gg8y
eller fyll ut kontaktskjemaet under for mer informasjon. Chimaera Regnskapshjelp AS Brusdalsvegen 222 6011 Ålesund

Flere av de beste kredittkort markedsfører seg med at de kan sikre deg gode bonuser på bensin og annet drivstoff. Vi har sett nærmere på de tre beste bensinkortene for 2016, og gir deg en oversiktlig sammenlikning av Flexi Visa, Shell MasterCard, og 365Privat MasterCard. Beste kredittkort for billig bensin 2016? Det beste kredittkort for billigere bensin er uten tvil 365Privat, som med sin avtale med Esso sikrer sine kunder en rabatt som ligger på rundt 80 øre per liter, Billig Salg Valg Gratis Frakt I Kina Zign Sandaler 2yssL2IJr

SAS Eurobonus er muligens det kortet i samlingen som gir brukeren mest utbytte for bruken av sitt kredittkort. Frynsegodene er mange, og enklere å forholde seg til, og om man omsetter for mer enn kr 100 000 i løpet av kalenderåret, så får man en gratis billett til noen som man vil ha med på neste reise, eller en billett til halv pris (med noen begrensninger). Foruten dette fungerer begge kredittkort på det samme grunnprinsippet. Om man bruker kredittkortene til … Les mer

yA Bank har en samling av gode kredittkort. Noen av de beste kredittkortene fra dette selskapet er VIP Credit Card, og yA Kredittkort. Begge her en rimelig rente på 22,90%, kombinert med en rentefri periode på 50 dager for alle kjøp som gjennomføres med kortene. Samtidig er kortene også helt gebyrfrie, så lenge man betaler regningene med E-Faktura. Kredittkort som en nødløsning? Ser man bort fra Cash-Back og frynsegoder som følger med både på yA Kredittkort, og med VIP Credit … Les mer

Den som er blitt utsatt for svindel med kredittkort, har mange muligheter for å rette på skaden. Om penger er blitt urettmessig booket fra din konto må du følge flere steg for å forsøke å bøte på skaden. Til slutt kan det godt ende med at pengene overføres tilbake til deg. Det som er viktig i første omgang er å samle sammen mest mulig dokumentasjon rundt saken. Her inkluderer vi blant annet, kvitteringer, en mulig politianmeldelse av saken, samtaler som … Les mer

Vanligvis er det meget trygt å bruke kredittkort som betalingsmiddel. Som kunde har men en utstrakt beskyttelse som dekker blant annet svindel, og liknende tap. Det som man dessverre ikke alltid kan beskytte seg mot er en gjeld som man her mistet kontrollen over. Det finnes mange grunner til at en slik gjeld kan oppstå og ofte står en personlig eller familiær tragedie i sentrum av en slik historie. Et økende press om betaling og sletting av gjelden, kan i Magnanni Riemen Magnanni Riemen 1054 1054 Fabrikkutsalg Online Billig Pris Billig Salg 2018 Nye tbekz2p

60 dager åpent kjøp

Returner varen uansett grunn inntil 60 dager etter kjøp. * Les mer

Lynrask Levering

Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Fri Frakt over 2500,-

Gratis frakt ved kjøp over 2500kr uansett vekt og størrelse. Lav fast frakt til kun 99,- ved kjøp under 2500 kr.

Få hjelp fra eksperter

Har du spørsmål knyttet til om belysning til ditt prosjekt, eller trenger du hjelp til design, innkjøp eller lurer på noe? Kontakt oss.

Telefon : 22 68 00 88 E-post : kundeservice@nordic-led.no Orgnr : 913 214 234 mva Hovedkontor : Østre Aker vei 205, 0975 Oslo

Jobb hos nordic led

Floris Van Bommel 14461 Fabrikkutsalg 6aREXThT8
Informasjon
Kundeservice
Tips og inspirasjon
*Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjons-materiell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjons virksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere.
Copyright 2018 © Nordic Products AS